Yeşil Tribün, Kasımpaşa maçında taraftarını bekliyor

Konyaspor'un iç saha maçlarında uyguladığı Yeşil Tribün Projesi, Kasımpaşa maçında da taraftarı konuk edecek

Konyaspor'un 'Çevre, geleceğe Mirastır!' düsturuyla hayata geçirdiği ve her kesimden beğeni toplayan Yeşil Tribün Projesi, Kasımpaşa maçında devam edecek.

Stadyumun Güney Üst C bloğunda yer alacak Yeşil Tribün,  Konyaspor'un 18 Şubat Cuma günü oynayacağı Kasımpaşa maçında da tarftara ev sahipliği yapacak. Projeye katılmak isteyenler, 5 adet plastik ya da cam atık şişeyi Stadyum Passolig Gişesi yanına kurulan çevre standına getirerek, stand görevlisinden alacakları makbuz ile maç biletini yükletebilecek.

Maçı Yeşil Tribün'de izlemek isteyenlerin 16 ve 17 Şubat günleri saat 10 ile 16 arasında 5 adet pet ya da cam şişeyi teslim etmeleri gerekiyor.

Konyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Projeye dahil olmak isteyen taraftarlarımızın, Konyaspor Passolig Kartı sahibi olması ve TFF Sağlık Kurulu'nun Stadyumlara Giriş Şartlarını yerine getirmesi gerekiyor" denildi.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 18 Şubat 2022 Cuma günü saat 20.00’da başlayacak karşılaşmanın elektronik biletleri, 15 Şubat Salı günü saat 11.00 itibariyle satışa sunuldu.