Türkiye'nin en büyük sakatat mağazaları açılıyor
Eylül Grup tarafından 2026 yılı içerisinde açılacak olan sakatat perakende satış mağazaları ilk etapta Adana, Konya, İstanbul ve Ankara'da hizmete girecek.
Sakatat sektörünün Türkiya’deki önde gelen firmalarından Eylül Grup tarafından Türkiye’nin en büyük ve modern sakatat perakende satış mağazaları açılıyor.
İlki yeni yılın ilk aylarında Adana’da Hürriyet Mahallesi’nde 240 metre karelik modern bir alanda hizmete girecek olan sakatat perakende satış mağazasını Konya, İstanbul ve Ankara’da açılacak olan satış mağazaları izleyecek.
Eylül Grup olarak yeni yılda da Siirt ve Adana’da faaliyete geçecek olan besi çiftliklerinin yanı sıra Adana’daki alım merkezi ve fabrikanın da kapasite artırımını gerçekleştireceklerinin altını çizen Hasan Bedirhan Alak, ülke ekonomisine katma değer ürettiklerini sözlerine ekledi.
KONYAOLAY