Şoförler Odası seçime gidiyor

Konya Şoförler Odası Başkanı Şen, pazar günü yapılacak seçimlerde hizmette kaldıkları yerden devam etmek için yeniden aday olduklarını söyledi

Konya Şoförler Odası, olağan kongreye gidiyor. Konya Şoförler Başkanı Ahmet Şen, bütün üyelerini 9 Ocak Pazar günü yapacakları oda seçimine katılmaya davet ederek, "Yeni dönemde üyelerimizle istişareye devam ederek, odamızın hizmet kalitesini artırarak, daha da güçlendireceğiz" dedi.

"Birlikte Güçlüyüz" anlayışıyla göreve geldikleri günden beri hizmet verdiklerini belirten Şen, “9 Ocak Pazar günü Selçuklu Kongre Merkezinde Saat: 10.00’da gerçekleştireceğimiz odamızın seçimine bütün üyelerimizi bekliyoruz. Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimizde Birlikte Güçlüyüz anlayışıyla hiçbir üyemizi ayırt etmedik. Sorunlarının çözümünde elimizden geleni yaptık. Acı ve tatlı günlerinde hep yanlarında olduk. Yaptığımız her hizmetti de odamızın üyeleriyle istişare yaparak hayata geçirdik. Esnafımızın huzuru refahı için oda olarak yapacağımız genel kurulda arkadaşlarımızla birlikte göreve yeniden talibiz. Küskünlükleri ve dargınlıkları bir tarafa bırakarak gerçekleştireceğimiz genel kurulumuz şimdiden hayırlı olsun. Odamızın seçiminde esnafımız en hayırlı karar verecektir.  Görev sürecimizde bizleri yalnız bırakmayan başta KONESOB Başkanımız Muharrem Karabacak’a, yönetim kurulu üyelerimize, oda başkanlarımıza, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Üyelerimizin teveccühüyle tekrar göreve seçilirsek, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ederek odamızın hizmet kalitesini artırarak, daha güçlü bir yapıya kavuşturacağız. Şimdiden odamızın seçimi hayırlara vesile olmasını dilerim” diye konuştu.