Şener: Türkiye yangın yerine döndü

CHP Konya Milletvekili Şener, hükumetin ekonomik icraatlarını Karapınarlılara şikayet etti. Şener, "Hiçbir sorunumuza istikrarlı bir çözüm yolu ortaya koyamayan hükumet, memuru, emekliyi, işçiyi, esnafı, köylüyü perişan etti' dedi

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, iktidarın ekonomi politikalarını eleştirerek, vatandaşların yoksullaştığını söyledi.

Milletvekili Şener, Konya’nın Karapınar İlçesi’nde Ticaret Borsası ve Muhtarlar Derneği üyeleri ile mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlara hükümeti şikayet etti.

Şener, “Türkiye yangın yerine döndü. Fiyatlar her geçen gün yükseliyor. Bu durumun sorumluları ne yapacağını bilemez halde. Hiçbir sorunumuza istikrarlı bir çözüm yolu ortaya koyamayan hükümet, memuru, emekliyi, işçiyi, esnafı, köylüyü perişan etti” dedi.
Halkın her kesiminin hükümetin özellikle ekonomik politikalarından şikayetçi olduğunu vurgulayan Şener, şunları söyledi:

“Erdoğan konuştukça dolar kurunun yükseldiğini ve  enflasyonun artığını görüyoruz. Hayat pahalılığı aldı başını gidiyor. Daha nereye gidecek kimse bilemiyor. Hükümetten  herkes şikayetçi. Millet olarak artık başımızın çaresine bakma zamanı geldi. Erdoğan'dan kurtuluşun kararını artık vermemiz gerekir. Esnaf perişan çiftçi iflas etmek üzere. Hayvancılık zor durumda. Daha beklemek niye? Sandıklar bir an evvel vatandaşın önüne konulmalı.”

Milletvekili Abdüllatif Şener, CHP Karapınar ilçe Başkanı Kamil Bülbül Okuyucu ve ilçe yöneticileri ile birlikte Kesmez, Kazanhüyüğü, Akören, Yeşilyurt, Kayalı, Yağmapınar, Oymalı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mithat KORKUSUZ / KARAPINAR