Selçuk Üniversitesi, resim ödüllerini topladı

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencisi Elçin Mustafayev, Türkiye'nin farklı illerinde düzenlenen resim yarışmalarında 6 ödülün sahibi oldu

Mustafayev, İstiklal Marşı’nın 100’üncü Yılı Resim Yarışması’nda “İstiklal Milletimin” isimli çalışmasıyla mansiyon ödülü, Niğde Belediyesi ve Niğde Uluslararası Sanatçılar Topluluğunca gerçekleştirilen “Medeniyetlerin Yaşatıldığı Şehir” Temalı Resim Yarışması’nda “Niğde” adlı eseriyle ikincilik ödülü aldı.

Mustafayev, Niğde Belediyesi - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen ve Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından koordine edilen Uluslararası Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz Ruhu Resim Yarışması’nda ise “Birlik Beraberlik" isimli çalışmasıyla ikincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gazikültür AŞ ortaklığıyla organize edilen, 570 eser sahibinin bin 343 çalışmayla katıldığı Gaziantep Milli Mücadele Kahramanları Portre Yarışması’nda da “Dr. Mecit Barlas” ve ‘‘Müfide Ferit” isimli çalışmalarıyla başarı ödülünün sahibi olan Mustafayev, aynı yarışmada “Dayı Ahmet Ağa” adlı eseriyle sergileme ödülü aldı.