Oto Galericiler'de yeni dönem

Konya Oto Lastik Oto Yıkama ve Oto Galericileri Esnaf Odası üyeleri yapılan olağan genel kurulda başkanlığa Abdullah Acıbadem'i seçti

Konya Oto Lastik Oto Yıkama ve Oto Galericileri Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçimli genel kurulda 452 oy alan Abdullah Acıbadem büyük farkla başkan seçildi. Diğer aday Adem Uzman ise 121 oyda kaldı.

Adem Uzman ve Abdullah Acıbadem başkanlığında iki listenin yarıştığı genel kurulda başkanlık yarışını kazanan Acıbadem, üyelerinin her zaman yanında olacaklarını,  sorunların çözümü için üst kuruluşlarla ilişkilerini geliştireceklerini söyledi. Acıbadem, “Odamızda yeni bir dönem başlıyor. Mesleğimiz ile ilgili çıkan yasaların sizlere getirdiği yükümlülükleri ve bu yükümlülüklerin yerine getirilmemesi sonucu cezai durumlara düşmememiz için gerekli duyuruları yapacağız. İlimizdeki yöneticilerle sıkı ilişkiler içerisinde bulunarak, mesleğimiz ile ilgili gerekli yasaların çıkarılması, çıkmış olan yasaların bizleri uğratabileceği mağduriyetlerin giderilmesi hususunda gereken çabayı göstereceğiz. Sorunlarımızı biliyoruz. Bu sorunların çözümü için çalışacağız” dedi.

Abdullah Acıbadem başkanlığındaki Konya Oto Lastik Oto Yıkama Oto Galericiler Esnaf Odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Mustafa Akbuğa, Mehmet Selçuk Aydeniz, Bülent Gökhan, Muammer Törün, Hikmet Uğur Özkaya, Durmuş Ali Yıldırım, Onur Özden, Abdullah Aslan.