Ortopedi uzmanı genç doktor Yurteri, şifa dağıtıyor.

Konya'da geçirdiği motosiklet kazasıyla yaralanan ve vücudunda kırıklar oluşan bir vatandaş, Operatör Dr. Ahmet Yurteri'nin başarılı operasyonu sayesinde hızla iyileşiyor.

Camiye gitmek için yolun karşısına geçerken bir motosikletin çarpması sonucu yaralanan ve 112 Acil Servis tarafından Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırılan 83 yaşındaki M. Cafer Soylu, Operatör Doktor Ahmet Yurteri tarafından başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşturuldu. 

Op. Dr Ahmet Yurteri  başarılı geçen bir ameliyat sonrası hastanın sağlığına kavuşturulduğunu ve kısa bir süre sonra da eskisi gibi yürüyebileceğini belirtirken, “Ameliyat tamamen kapalı olup çok az dikiş bulunmaktadır. Böylelikle hastanın daha hızlı bir iyileşme olacağı kanaatindeyim. Bu şekilde ileri yaş hastalarda osteoporoza bağlı kalça kırıklarının son yıllarda ülkemizde artan yaşlı nüfusa bağlı olarak çok sık görüyoruz ve ameliyat ediyoruz. Bu ameliyatlarımız hastamız Mehmet Cafer Soylu’ya yaptığımız gibi kapalı yöntemle ameliyat ederek gayet olumlu sonuçlar alıyoruz” şeklinde konuştu. 

AHMET YURTERİ KİMDİR?

Op. Dr Ahmet Yurteri, 1991 yılında Konya'da dünyaya gelmiş olup ilk ve orta öğrenimini Adana'da yapmıştır. 2009 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'ni 2015 yılında tamamlamıştır. 2015 yılında ilk görev yeri Konya Numune Hastanesi'ne pratisyen hekim olarak başlamıştır. 2016 yılında Selçuk Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde araştırma görevlisi olarak başlamış ve 2021 yılında Uzman Operatör Dr. ünvanıyla mezun olmuştur. 2021 yılından bu yana Konya Şehir Hastanesi’nde Uzman Op. Dr Ahmet Yurteri olarak görev yapmaktadır. Şuan hala Selçuk Üniversite'sinde çalışan Dr. Burcu Gezer Yurteri ile evli olup bir çocuk babasıdır.
KONYAOLAY