Necmettin Erbakan panelle anılacak

Türk siyasetinin önemli isimlerinden Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ölümünün 11. yıldönümünde Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Erbakan Vakfı tarafından Konya'da düzenlenecek program ile anılacak

Türkiye'nin 23'üncü Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 11. yılında, isminin verildiği Necmettin Erbakan Üniversitesinde (NEÜ) düzenlenen programla anılacak.

Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Erbakan Vakfı’nın birlikte organize ettiği program, 26 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 11.00’de NEÜ Ahmet Keleşoğlu Yerleşkesi Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

“Nesillere İstikamet Veren Erbakan” başlığıyla düzenlenen anma etkinliğinde, moderatörlüğünü NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu’nun yapacağı bir panel gerçekleştirilecek. Panele, Prof. Dr. Erbakan’ın yakın çalışma ekibinden Devlet Eski Bakanı Prof. Dr. Sacit Günbey ve Başbakanlık Eski Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal ile Erbakan Vakfı Genel Sekreteri Doğan Bekin panelist olarak katılacak. Programda, Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Fatih Erbakan da konuşmacı olarak yer alacak.