MÜSİAD'dan 3T toplantısı

MÜSİAD Konya ve Manisalı iş adamları '3T Tanı, Tanıştır, Ticaret yap' Programı düzenledi. 3T Organizasyonunda Şube üyeleri, B2B sektörel masalarda iş görüşmeleri gerçekleştirdi

MÜSİAD Konya Şubesi’nde Konya ve Manisa üyelerinin katıldığı İş Geliştirme T3 Tanı, Tanıştır, Ticaret yap programı düzenlendi. 3T Organizasyonu'nda şube üyeleri, B2B sektörel masalarda iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, programa başlamadan önce vefat eden MÜSİAD Manisa kurucu Başkanı Abdullah Tekin’e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve MÜSİAD ailesine baş sağlığı diledi.

Kağnıcı, "MÜSİAD ailesi olarak üyelerimizin gerek Konya’da gerekse dünya genelinde, MÜSİAD üyeleri ile aralarındaki ticareti artırmak amacıyla iş birlikleri ve güç birlikleri anlamında faaliyetler yürütüyoruz. Konya, medeniyet ve kültür bakımından çok zengin bir geçmişe sahip ve dünya tarihinde nice sultanlara, meliklere ev sahipliği yapmış. Özellikle Anadolu’nun Payitahtı ve Selçuklu İmparatorluğunun başkenti olmuştur. Birçok İslam büyüğüne ev sahipliği yapmış olan Konya ünlü İslam bilgini Hz. Mevlâna ile özdeşleşmiş bir kentimizdir. Tarihte Manisa, Şehzadeler şehri olarak anılmasıyla, Osmanlı’ya önemli Sultanlar yetiştirmesiyle ve eski çağlardan beri çeşitli kavimlere ev sahipliği yapması ile bilinir. Bu değerlere sahip iki şehrin kardeşlik bağları ve benzer özellikleri olması da birlik beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Kadim medeniyet şehirlerinin ticaretlerinin harmanlandığı bu programımızın hayırlara vesile olmasını dilerim.
Başkan Kağnıcı MÜSİAD Konya olarak tüm bu bilgiler ışığında; Türkiye’yi her alanda pozitif yönde ayrıştıracak ulusal ve global hedeflerle ilerliyoruz. Yeni dönemde, Türkiye’yi otomotivden gıdaya, sağlıktan lojistiğe, eğitimden inşaata kadar her sektörde pozitif yönde ayrıştıracak, ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyeye taşıyacak yatırımcı, sanayici ve girişimcilerimize inovatif bir ilerleyişle hedeflere ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum" dedi.
 
MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdurrahman Rüzgâr da konuşmasında “Birçok açıdan medeniyetimizde önemli bir yeri bulunan ve ayrıca Hz. Mevlâna ile özdeşleşmiş olan Konya’da olmaktan son derece heyecan duymaktayız. Ortak buluşma noktamız olan MÜSİAD’ın ülkemizdeki iki önemli şubesinin buluşması üyelerimiz açısından hem maddi hem manevi birçok olumlu kapıyı aralayacağına inandıklarını dile getiren Başkan Rüzgâr MÜSİAD’ımızın bizlere verdiği enerji ile bir araya geliyoruz. Bu çalışmalarımız ülkemize bir örnektir. Manisa özellikle otomotiv ve savunma sanayisinde ve diğer sektörlerde de organizasyonlar yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından iş geliştirme toplantısı 3T Tanı, Tanıştır, Ticaret yap görüşmelerine geçildi. MÜSİAD Konya ve MÜSİAD Manisa üyeleri, 3T Organizasyonunda Şube üyeleri, B2B sektörel masalarda iş görüşmelerini gerçekleştirdi.

İş geliştirme toplantısı, 3T Tanı, Tanıştır, Ticaret programın sonunda Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı ve Manisa Şube Başkanı Abdurrahman Rüzgâr ile karşılıklı hediyelerini takdim etti.