Mobilyacılar Odası'nda görev yeniden Günbaş'ta

Konya Mobilyacılar Odası'nda mevcut Başkan Mehmet Günbaş, yeniden başkanlığa seçildi

Konya Mobilyacılar Odası Olağan Genel Kurulu'nu tamamladı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Mehmet Günbaş güven tazeledi. 

Konya Mobilyacılar Odası'nda gerçekleştirilen genel kurula AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak da katıldı. 

Genel kurulun açılışında konuşan Günbaş, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, üye aidatları dışında hiçbir geliri olmayan Mobilyacılaar Odası olarak ses getiren milyonlarca liralık projeler ürettiklerini, yatırımlar yaptıklarını söyledi. Günbaş, “Türkiye en fazla proje yapan odayız. Uluslararası Çalışma Örgütü (İLO), Selçuklu Belediyesi, Kızılay Toplum Merkezi ve Mevlâna Kalkınma Ajansı (MEVKA) projelerini başarı ile tamamladık. Bu projelerden biri de makine parkuru oldu. Makine parkurumuzu bütçemizden harcamadan Avrupa Birliği finansmanı ile 1,5 milyon lira bedelle odamıza kazandırdık” dedi.

Meslek liseleri ile imzaladıkları protokollerle öğrencilere staj imkânı sağladıklarını dile getiren Günbaş, üyelerine ise fuarlar başta olmak üzere sektörle ilgili ulusal ve uluslararası organizasyonlara katılım, sosyal yardımlar, tarihi ve kültürel geziler gibi imkanlar sunduklarını kaydetti. Yeni dönemde ise MOBİLYA AVM projesine dönemde start verdiklerini ifade eden Günbaş, yeni dönem hayata geçirmeyi planladıkları projelerin daha fazla ses getireceğini bildirdi.

Konya Mobilyacılar Odası'nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Mehmet Günbaş (Başkan), Nevzat Özköksal, Hasan Alakovalı, Süleyman H. Tekelioğlu, Hüseyin Aydoğdu, Mahmut Can ve Halil Toklu.