Konyaspor transfere hız verdi

Konyaspor'da transfer listesinin ilk sırasında Ekuban konusunda hafta sonunda herhangi bir gelişme olmazken, Ganalı futbolcunun bugün cevabını vermesi bekleniyor.

Konyaspor’da transfer çalışmaları bu hafta içinde hareketlilik kazanması bekleniyor.

Yeşil-beyazlılarda Ahmet Çalık’ın vefatı, Serdar Gürler’in takımdan ayrılması nedeniyle transferde yol haritası tekrardan belirlenirken, görüşmelere bu hafta hız verilmesi hedefleniyor.

İlk olarak kanat, forvette oynayabilen futbolcuyu kadroya dahil etmek isteyen ve bu doğrultuda İtalya ekibi Genoa’da forma giyen Celab Ekuban’a teklif götüren Konyaspor yönetimi, futbolcudan gelecek cevabı bekliyor.

Genoa Kulübü ve Ekuban’ın transfere olumlu cevap verdiği, Ganalı futbolcunun ailesinin Türkiye’ye sıcak bakmadığı ve bu nedenle görüşmelerde imza aşamasına gelinemediği söylendi.

Konyaspor yönetimi bugün Ekuban ile görüşme gerçekleştireceği, transferin olumlu ya da olumsuz neticeleneceği söylendi.

Yeşil-beyazlılar bu transferin olmama ihtimalini gözönünde bulundurarak alternatif isimlerle temaslarını sürdürüyor.

Anadolu Kartalı, stoper ve sağ kanat mevkilerine transfer yapmayı düşünüyor. Sezonun ikinci yarısında yaşanabilecek olası sakatlık ve hastalık durumları nedeniyle işi çok sıkı tutan yeşil-beyazlı yönetim, stoper mevkisi için birçok yerli isimle kontak kurarken, henüz imza aşamasına gelen bir ismin olmadığı belirtildi.

Yeşil-beyazlılar, Serdar Gürler’in beklenmedik ayrılığı nedeniyle sağ kanata takviye yapmak için yerli ve yabancı futbolcularla görüşmeler devam ediyor.

Konyaspor Ganalı futbolcu Konyaspor yönetimi