Konyaspor'da gözler transfere çevrildi

Konyaspor'da Ahmet Çalık'ın vefatının üzüntüsü yaşanırken, kadronun güçlendirilmesi adına girişimler devam ediyor.

Kanat bölgesine takviye yapmak isteyen ve bu konuda ilk olarak Caleb Ekuban ile temasa geçen yeşil-beyazlı yönetim, futbolcunun cevabını bekliyor.

Ganalı futbolcu ile önceki gün tekrardan başlayan görüşmelerin olumlu geçtiği, Caleb Ekuban’ın Konyaspor yönetiminden ailesi ile görüşmek için zaman istediği ve birkaç gün içinde cevabını ileteceği öğrenildi.

Caleb Ekuban’ın eşini Türkiye’ye dönmeye ikna etmesi durumunda, görüşmelerin imza aşamasına geleceği ve kanat futbolcusunun önümüzdeki hafta içinde Konya’ya davet edileceği söylendi.

Konyaspor yönetimi ile Teknik Direktör İlhan Palut’un yaşanan son gelişmelerden sonra transferde izlenecek yol haritasının tekrardan gözden geçirileceği söylendi.

Takımın en önemli isimlerinden Ahmet Çalık’ı üzücü bir kaza sonrası kaybeden Anadolu Kartalı’nın stopere yerli bir oyuncu hamlesi yapacağı öğrenilirken, listeye alınan futbolcular ile temas kurulmaya başlandığı öğrenildi.

Bu isimler arasında İlhan Palut'un Göztepe'de beraber çalıştığı ve şu an Galatasaray forması giyen Alpaslan Öztürk'ün de olduğu iddia edildi.

Bu isim henüz yönetim tarafından doğrulanmazken, stoperde yabancı transferinin de olabileceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Konyaspor Ahmet Çalık Ganalı futbolcu Konyaspor yönetimi Anadolu Kartalı