KONYAGİAD Başkanı Korkmaz'a yeni görev

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) yönetimine girdi

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu’nun (TÜGİK) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı genel kurulda Erkan Güral yeniden başkanlığa seçilirken, Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz da TÜGİK yönetimine girdi.

TOBB İkiz Kulelerinde gerçekleştirilen genel kurula KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katıldı. Korkmaz, Erkan Güral'ın yeniden başkanlığa getirildiği genel kurulda TÜGİK'in yeni yönetimine seçilirken, KONYAGİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Derebağ Yüksek İstişare Kurulu asil üyeliğine, KONYAGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Dinçer ise Yüksek İstişare Kurulu yedek üyeliğine getirildi.

TÜGİK bünyesindeki KONYAGİAD’a olan teveccühün giderek arttığını dile getiren Korkmaz, üye sayısı kısa bir süre içerisinde 200’ü aşan KONYAGİAD’ın şehrin ekonomik ve ticaret hayatına yeni bir soluk getirdiğini söyledi. Korkmaz, “Bizim derdimiz ‘Birlikte ne yapabiliriz, Konya’mıza ve ülkemize nasıl fayda sağlayabiliriz, istihdamı, üretimi, ihracatı nasıl artırabiliriz’dir. Çünkü biz vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza sevdalıyız. Bu sevda ile çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.