Karatay Belediyesi farklı bir çalışmaya imza attı

Konya Karatay Belediyesi, 2022 yılı sosyal yardımlar kapsamında farklı çalışmaya imza attı.

İlçede yaşayan, çevresinde ihtiyaç sahibi olduğunu bildiği kişi adına yardım başvurusunda bulunabilecek.

Karatay Belediyesi, tüm bu soruların cevabını bulduğu yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.


HAYDİ! BİRLİKTE GÖNÜLLER YAPALIM


Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca duyurdu. Yaptığı açıklamada, Karatay Belediyesi olarak her yıl ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere bir çok farklı alanda destek olmaya gayret ettiklerini söyledi.

Başkan Hasan Kılca, bu gayreti ilçenin komşuluk bilincine katkı sağlayacağına yardım faaliyetlerine ayrı bir anlam katacağına inandıkları yeni bir yöntemle geliştirmek istediklerini söyledi.


YARDIMA İHTİYACI OLAN AİLELERİ BİZE BİLDİRİN


Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sosyal yardım 2022 yılı başvurularına dair yaptığı açıklamada, “Bu çalışmamız her birimize ayrı sorumluluk ve hassasiyet yüklüyor.

Sizlerden ricamız, mahallenizde ve sosyal çevrenizde desteğe ihtiyacı olduğunu bildiğiniz aileleri bizlere buradan iletmeniz.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) "Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir" buyuruyor.

Birlikte omuz omuza, gönül gönüle çalıştığımız Karatay'ımız için yine örnek bir birliktelik göstereceğimize ve bu alanda en doğru bilgileri bizlere ileterek el birliğiyle "hayrı yapan" olacağımıza yürekten inanıyorum.”


KARATAY BELEDİYESİ YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


Karatay'da ikamet eden tüm vatandaşlar, yine Karatay'da ikamet etmek şartıyla çevresinde ihtiyaç sahibi olduğunu bildiği komşusu/tanıdığı adına linki tıklayarak online başvuruda bulunabilecek.

KARATAY BELEDİYESİ YARDIM BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Konya Karatay Belediyesi 2022 yılı sosyal yardımlar kapsamı Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca