Konya'daki cinayetin zanlısı Trabzon'da yakalandı

Konya'da bir eğlence mekanında tartıştığı şahıslardan 4 kişinin yaralanmasına, yaralılardan birinin ölümüne neden olan zanlı, Konya Emniyeti'nin yürüttüğü başarılı çalışmalarla Trabzon'da yakalanarak tutuklandı

Konya'da bir eğlence mekanında 1 kişinin öldürüldüğü, 4 kişinin de yaralandığı olayın şüphelisi, Konya Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı çalışmaları sonucunda Trabzon'da yakalandı.

Olay, 19 Şubat 2022 tarihinde Selçuklu İlçesi'nde bir eğlence mekanında meydana geldi. İki taraf arasında çıkan tartışmada Yusuf B. silahıyla ateş ederek Mehmet Nazım Ulusoy, Serkan E., Mustafa A. ve Mümtaz A.’yı yaralamış, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, şüpheli Yusuf B., olay yerinden kaçmıştı. Yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Nazım Ulusoy'un hayatını kaybettiği olayın ardından Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, inceleme başlattı.

Ekipler, zanlıyı Trabzon'da yakalayarak, Konya'ya getirdi. İşlemleri tamamlanan Yusuf B., mevcutlu olarak sevk edildiği mahkemece Kasten Adam Öldürme suçundan tutuklandı.