KONTV Olağan Genel Kurulu ile yönetim değişikliğine gitti

KONTV'nin yönetimi bugün yapılan Olağan Genel Kurul'unda değişti. KONTV Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Özer, başkan vekilliğine Mustafa Tatlısu seçildi

KONTV’nin bugün yapılan Olağan Genel Kurulu’na tüm hissedarlar katıldı. Genel Kurulun açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, bundan tam 30 yıl önce kurdukları KONTV’nin bir dünya markası haline gelmesinden büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Birlik ve beraberlik içerisinde geldikleri yolda durmadan yollarına devam edeceklerini bildiren Özer, eski- yeni tüm yönetim üyelerine ve tüm çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti. Özer, "Aramızda ahirete intikal eden yol arkadaşlarımı rahmetle anıyorum. Bu arada emeklerinden, çalışmalarından dolayı Nurettin Kılıç’a ve desteklerinden Mehmet Güvenç, Abdullah Karadeniz ve Muhammed Babur’a teşekkür ediyorum” dedi. 

Genel kurulda başkanlığa yeniden Ahmet Özer seçildi. Yeni dönemde Mustafa Tatlısu ise yönetim kurulu başkan vekili olarak görev yapacak. 

Yeni yönetim kurulunun teşekkül etmesinden sonra açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, "Biz bundan 30 yıl öne bu televizyonu hakkın ve halkın sesi olsun diye kurduk.  Zaman içerisinde uydudan tüm dünyaya yayın yapan bir kanal oldu. Türkiye’nin en çok izlenen kanalları arasında ön sıralarda yer aldı. Bugün yeni bir dönem başlatıyoruz. 30 yıllık emektar yol arkadaşlarımızla yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Eski yeni tüm yönetim kurulu üyelerimize, ortaklarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Bundan sonrası inşallah daha iyi olacak” dedi. 

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tatlısu ise birlik ve beraberliğe değindi. Konya’nın emanetini zirvede tutmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Tatlısu, “Biz yayın yolu ile tebliğ görevini en önemli vazifemiz olarak görüyoruz. Biriz, beraberiz. En büyük destekçimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan seyircilerimizdir. Bizim bir davamız ve sorumluluğumuz var. Bunu en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Konya’yı Ankara’da temsil eden büyüklerimiz, Konya’nın seçilmiş yöneticileri ve şehrin dinamikleri ile birlikte çalışacağız. Allah mahcup etmesin" ifadelerine yer verdi. 

KONTV yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını yaparak çalışmasına başladı.