Kızılay, Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocukları sevindirdi

Türk Kızılay Konya Şubesince düzenlenen şivlilik etkinliğinde hazırlanan ikramlar, Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara dağıtılırken çocukların gönüllerine taht kuruldu

Türk Kızılay Konya Şubesi her yıl geleneksel olarak organize ettiği “Şivlilik” etkenliğini bu yıl da iki ayrı etkinlikle sürdürdü. Türk Kızılay Konya Şubesi ilk etkinliğini Zafer Meydanı Kızılay Kan Merkezi önünde, günün ikinci etkinliğinde ise Konya Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuk hastalara Şivlilik ikram ederek sürdürdü.

Türk Kızılay Konya Şubesi'nce organize edilen Şivlilik etkinliğinin ilki Zafer Meydanı Tramvay durağı karşısında bulunan Kızılay Kan Merkezi önünde gerçekleştirildi. Türk Kızılay Konya Şubesi adına açıklamada bulunan Şube Genel Sekreteri Tevfik Fikret Karaman, "Türk Kızılay Konya Şubesi olarak Konyamızın geleneklerinden ve toplumca kutlanan şivlilik etkinliğini farkındalık sağlamak ve Konya halkı ile çocuklarıyla bir arada olmak adına her yıl geleneksel olarak organize ediyoruz. Türk Kızılay Konya Şubesi olarak organize ettiğimiz şivlilik etkinliğimizin ilkini Zafer Meydanı Kızılay Kan Merkezi önünde gerçekleştirdik. İkinci etkinliğimizi ise Konya Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklarımızın şivlilik etkinliklerinden mahrum kalmaması adına orada gerçekleştirdik. Hastane yatan ve tedavisi devam eden çocuklarımıza hazırlamış olduğumuz şivlilik paketlerinden ikramda bulunduk. Böylece Türk Kızılay’ı olarak çocuklarımızın gönüllerinde taht kurduğumuz kanısındayız" dedi.

Türk Kızılay Konya Şubesi tarafından organize edilen şivlilik etkinliği programlara katılan  çocuk ve vatandaşlardan tam not aldı.