Karapınar Şoförler Odası'nda Eke dönemi

Karapınar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı Turgut Özal Parkında yapıldı. Başkanlık seçimlerinin gerçekleştiği toplantıda Kamil Eke başkan seçildi.

Genel Kurul'da Divan Başkanlığına Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündemdeki maddeler oylanarak kabul edildi.

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, pandemi dönemi ile birlikte zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, el ele verip çalışmaya devam ettiklerini kaydetti. Karabacak, bu dönemde alkışı hak edenlerin başında şoför esnafının olduğunu söyledi.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, “Pandemi hadisesinden ülkemiz olumsuz etkilendi. Esnaflarımız ve şoförlerimiz de sıkıntılar yaşadı. Bu olumsuzlukların en aza inmesi için büyük gayret gösterdik. Genel kurulun hayırlı olmasını diliyorum. Bundan önce görev yapan yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanlığa seçilen Kamil Eke, “Misafir olarak çevre iller ve ilçelerinden gelen Oda Başkan ve yöneticilerine ve üyelere genel kurula katılmalarından dolayı teşekkür ediyorum. El ele verip sıkıntılarımızı aşmaya çalışacağız. Genel Kurulun şehrimize ve üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kuruluşundan bugüne odamızda başkan ve yönetici olarak görev yapan  ağabeylerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Odada başkanlık yapmış ve odaya destek verenlere Başkan Osman Aydoğdu tarafından teşekkür plaketi verildi.

Seçimde 137 üye oy kullandı. Başkanlığa Kamil Eke seçilirken yönetimde şu isimler yer aldı:
 
Mehmet Yazgan, Tahsin Ünver, İsmet Kılıç, Süleyman Karagöz, Abdullah Çelen, Abdülbaki Öğür.

Denetim Kurulu: Ali Aşkın, Hazım Uğur, Hakan Karaca.

Mithat KORKUSUZ/ KARAPINAR