Emlakçılar Odası'nda Altınay güven tazeledi

Konya Emlakçılar Odası'nın olağan genel kurulunda Süeyman Akkuş ile yarışan mevcut başkan Sedat Altınay, 427 oy alarak üyelerinin güvenini tazeledi

Konya Emlakçılar Odası 6. olağan genel kurulu çok sayıda üye ve delegenin katılımıyla Dedeman Otelde yapıldı. İki listenin mücadele ettiği seçimde 427 oy alan mevcut başkan Sedat Altınay, yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Süleyman Akkuş ise 400 oy aldı.

6.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Konya Emlakçılar Odası seçiminde mevcut başkan Sedat Altınay ve Süleyman Akkuş’un listesi mücadele etti. Çok sayıda delegenin katıldığı seçim saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.  Daha sonra her iki listenin ortak önerisiyle Divan Kurulu oluşturuldu.  Yönetim ve Denetim Kurulu raporları okundu ve ibrası gerçekleştirildi. Sedat Altınay ve Süleyman Akkuş'un konuşmalarının ardından seçime geçildi.

Çok sayıda delegenin katıldığı seçim sonrası mevcut başkan Altınay 427 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken, diğer aday Süleyman Akkuş ise 400 oy aldı. 

Başkan Sedat Altınay, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Konya Emlakçılar Odası'nın 6. Olagan Genel Kurulu iki listenin olmasına rağmen olumlu ve olgun bir hava içerisinde gerçekleştirilmiştir. Tüm delege arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu seçimde kazanan Emlakçılar olmuştur. Birlik ve beraberliğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir. Hizmetlerimize kaldığımız yerden itibaren devam edeceğiz. Katılımcı tüm misafirlerimize ve delegelerimize teşekkür ediyorum" dedi.