Ekonomik kriz Taraftarlar Derneği'nin kapısına kilit vurdurdu

Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı, bugüne kadar verilen sözlerin yerin getirilmemesi ve ekonomik nedenlerle Taraftarlar Derneği'ni kapatmak zorunda kaldıklarını söyledi

Konyaspor’un en güçlü taraftar derneklerinden biri olan Nalçacı Grubu ekonomik kriz nedeni ile derneklerinin kapısına kilit vurdu.

Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı’nın sosyal medya hesabından yaptığı duyuru aynen şöyle;

“Uzun yıllardır kıt imkanlarla ayakta tutmaya çalıştığımız derneğimizi maalesef kapatma kararı almış bulunmaktayız! Bu süreçte bizlere destek olan abi ve kardeşlerimden haklarını helal etmelerini istiyorum. Bir de bize destek olmayan, destek sözü verip umutlandırıp YALANLARLA bizi kandırıp oyalayan birçoğumuzun yakından tanıdığı şahıslar var! Onlara hakkımız helal değildir! Bu şehrin çocuklarının onlarda hakkı var! Onların bizlere söz verip de yerine getirmediği vaadlerini bu şehrin çocukları ceplerinden, harçlıklarından vererek kapattık bazı sorunlarımızı! Bugüne kadar zar zor ayakta tuttuk derneğimizi ama artık gücümüz kalmadı ve maalesef kardeşlerimizden özür dileyerek derneğimizi kapatma kararı aldık. Biz söz verdiğimiz gibi tek kişi kalsak da sokaklarda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz, sokaklar bizimdir…”