Down sendromlu Tahir'e polis ekiplerinden hediye

Karapınar'da polis aracı ile gezme isteği İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yerine getirilen down sendromlu Tahir Yurt, "Bugün benim doğum günüm, çok mutluyum" anonsu yaptı

Konya'nın Karapınar İlçesi'nde yaşayan down sendromlu Tahir Yurt, doğum gününde dileğine kavuştu. Doğum gününde polis arabası ile gezmek isteyen Tahur Yurt'un bu isteği, Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yerine getirildi.

Yurt ailesi, down sendromlu oğulları Tahir Yurt'un polis arabası ile gezme isteğini İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. 42 yaşındaki Tahir Yurt’un bu isteği polisler tarafından yerine getirildi. Tahir Yurt, polisler ile birlikte polis aracına binerek, ilçede gezinti yaptı. Araç içerisinde kendisi için siren çalınan Tahir, "Bugün benim doğum günüm, çok mutluyum" anonsu da yaptı.

Bir süre polis aracı ile gezen Tahir Yurt, polislerle sohbet etti. Gezinti sırasında mutluluğu gözlerinden okunan Tahir Yurt, polis ekiplerine teşekkür etti. Tahir Yurt, gezi sonrasında polisleri el sallayarak uğurladı.