Başkan Kuşpınar güven tazeledi

Konya Kitap, Kırtasiye, Fotokopi ve Matbaacılar Esnaf Odası Başkanı Kuşpınar, tek listeyle gidilen seçimli genel kurulda yeniden başkan seçildi

Konya Kitap, Kırtasiye, Fotokopi ve Matbaacılar Esnaf Odası'nın seçimli olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gerçekleştirilen seçimlerde yapılan oylama sonrası mevcut Başkan Ramazan Kuşpınar güven tazeledi.

Genel kurulda konuşan Kuşpınar, “Son dönemde yaşanan pandemi ve ekonomideki olumsuz dalgalanmalar yüzünden küçük esnafımız büyük sorunlarla karşı karşıya bulunmaktadır. Özelikle genel giderlerin artması, kazançların azalması büyük sorun oluşmaktadır. İş yokluğu ve haksız rekabetin etkisi en önemli sorunlarımızı oluşmaktadır. İlimizde işletme ruhsatlarına göre işyerlerinin ne iş yaptığının adı konmak zorundadır. Özellikle küresel sermayenin karşısında işletmeler iş yapamaz durumda ve büyük sıkıntılar çekmektedir. Odamızın 663 üyesinin birçoğuna maddi ve manevi desteklerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve Birlik Başkanımız Sayın Muharrem Karabacak’a teşekkür eder, genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan dilerim” dedi.