Aydınbey Grup'tan yeni bir turizm yatırımı daha

Konya merkezli Aydınbey Grup Türkiye'nin en büyük tatil komplekslerinden Zigana'yı satın aldı. Otel, 2023 yılında hizmet vermeye başlayacak

Türkiye'nin en büyük tatil komplekslerinden Konya merkezli Aydınbey Grup, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Bir süre önce vefat eden kurucusu Aydın Ünlüer'den bayrağı devralan Aydınlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Enes Ünlüer, Club Zigana Kemer’i Aydınbey Hotels bünyesine kattıklarını açıkladı. 

Aydınbey Group Koordinatörü Erdoğan Turan, otelin 2023 turizm sezonunda misafirlerine kapılarını açacağını belirterek , "Aydınbey Group Hotels olarak ürün yelpazemizi genişleterek, Türk ve Antalya turizmine hizmetlerimizle en üst düzeyde değer yaratmak arzusuyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Club Zigana Kemer satın alımı ile bölgenin gelişimine katkı sunmak arzumuz ve inancımızla; değerli misafirlerimize konfor ve şıklığı aynı anda yaşatabilmek, hayallerindeki huzur ve mutluluğun daha fazlasını verebilmek adına, gerekli renovasyon çalışmaları tamamlandıktan sonra, 2023 Yaz sezonunda yeni tesisimizi Kemer Beldibi Bölgesi’nde sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyacağız" dedi.