AK Parti Selçuklu, seçim çalışmalarına kamp ile başladı

Selçuklu'nun mahallelerinde görev alan AK Parti Mahalle Başkanları, Selçuklu İlçe Teşkilatı'nın iki günlük kamp programında, 2023 yılında yapılacak seçimler için 2022 yılı çalışmalarını değerlendirdi

2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı, mahalle başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Karatay Belediyesi İsmil Termal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya mahalle başkanlarının yanı sıra AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Ana Kademe Teşkilatlanma Birim Başkanı Hakan Yıldırım katıldı. Toplantı öncesinde mahalle başkanlarına yönelik sunum yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu’da 2019 yılından bu yana yapılan hizmetleri anlatırken, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan tesisler ve projeler hakkında da bilgi verdi.

“SEÇİM ÇALIŞMAMIZ MAHALLE TEŞKİLATI EKSENİNDE ŞEKİLLENECEK”


2023 seçimlerinin ülke ve bölge coğrafyası için çok büyük önem arz ettiğini ifade eden Özer, “Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantı ile de fiilen 2022 yılının startını vermiş oluyoruz. Tabi önümüzdeki çok yoğun ve zorlu bir sürece de bu vesile ile de adım atmış oluyoruz. Konya her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyük destekçisi olmuştur. Konya dediğimiz zaman da Selçuklu Konya’nın içerisinde en belirleyici ve şehrin omurgasını oluşturan bir ilçemiz. Konya’nın dörtte biri ve merkezin yarısı, öğrenci nüfusunun önemli bir kısmı, sanayinin çok ciddi bir şekilde önemli bir bölümünün olduğu pek çok şehirden büyük bir ilçede her birimiz görev yapıyoruz ve bu büyük sorumluluğun en önemli parçalarını bizler, sizler hep birlikte oluşturuyoruz. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte belki diğer teşkilatlara göre bizlerin sorumluluğu bir kat daha fazla, bir kat daha önemli diye düşünüyorum. Önümüzdeki bir senenin 2023’e kadar olan zaman diliminin teşkilat anlamında baş aktörleri sizlersiniz. Yani bu bir seneki çalışmalar mahalle ve mahalle teşkilatı ekseninde şekillenecek ” dedi.    

“ARTIK TÜRKİYESİZ HİÇBİR ÜLKE HİÇBİR ADIM ATAMIYOR”

Türkiye’nin 20 yılda çok büyük mesafeler kat ettiğini ifade eden Özer, “Cumhuriyet’in ilanından 2001 senesine kadar yapılan bütün yatırımları alın bir kenara koyun, 2001’den 2021’e kadar 20 senelik Ak Parti iktidarında yapılanları bir tarafa şöyle bir alt alta koyun çok daha fazlasını burada göreceksiniz. Tabi bu aslında sadece içimizdeki değil dışımızdaki pek çok çevreyi de rahatsız ediyor.  Neden rahatsız ediyor, işte onların bu oyun alanını bozmaya başlıyoruz. Özellikle pandemi süreci ile birlikte dünya yeniden şekilleniyor ve Türkiye bu dünyada kendi menfaatlerini önceleyecek şekilde kendi pozisyonunu almaya başlıyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde. Artık Türkiye’siz hiç kimse hiçbir adım atmıyor. Artık Türkiye her zaman dünyanın neresinde ne olursa olsun gözünün içine bakılan söylediği söylemlere itibar edilen bir ülke haline geldi. Dolayısıyla bu birilerinin hoşuna gitmiyor. Dünya’yı yüzyıllardır hegomanyası altına alan, sömüren,  yıllarca Türkiye’nin kaynaklarını kendisine çeviren emperyalist güçler var güçleriyle ve birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyor.  Bugün içeride de Millet İttifakı adı altında bir yapılanma var. Tek bir tane dertleri var. Politikaları Recep Tayyip Erdoğan olmasın ama ondan sonra ne olursa olsun. Başka hiçbir politikaları yok, hiçbir söylemleri yok” ifadelerini kullandı.
  
“2023 VE 2024’E EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”

Konya’da tüm teşkilat yapılanmalarıyla birlikte ve uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“Konya’mız 2023 ve 2024 seçimlerine de en iyi şekilde hazırlanıyor. Bizim hizmet ve yapılan çalışmalar noktasında hiçbir tereddütümüz yok. Ama arzu ediyoruz ki Konya’mız her zaman olduğu gibi hem hükümetimize hem de Cumhurbaşkanımıza en iyi şekilde en güçlü desteği versin. Bu noktada 2023 yılında yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu düşüyorum. Tabi 2023 seçimlerine bizim çok iyi bir şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Karşımızda maalesef aslında bir hedefi olmayan, ortaya koydukları bir programları ve projesi olmayan ama tek hedefleri Cumhurbaşkanımızı bulunduğu yerden uzaklaştırmak ve Ak Parti iktidarını yıpratmak ve  ülkeyi bölmek olan bir ittifak var. İnşallah bu ittifaka fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.

“HİZMETLERİMİZİ HEMŞEHRİLERİMİZE EN İYİ ŞEKİLDE ANLATMALIYIZ”

Yapılan işlerin ve hizmetlerin her platformda kamuoyuna en iyi şekilde anlatılması gerektiğine dikkat çeken Pekyatırmacı,“Bugün ülkemizin bütününde her alanda çok sayıda yatırım ve hizmet yapıldı. Ama maalesef biz hizmet yapmak kadar anlatmaya vakit ayırmıyoruz. Bunları ifade etmeye vakit ayırmıyoruz. Öyle olunca da birileri çıkıyor ve belli algılar üzerinden insanlara bir takım şeyleri farklı noktalarda göstermeye gayret gösteriyorlar. Bu yüzden bizim üzerimizde şöyle bir görev var. Sadece hizmet yapmak sadece üretmek değil yapılan işleri de en iyi şekilde anlatmamız gerekiyor. Çünkü bugün oy verme yaşında olan gençlerimizin büyük bir kısmı Ak Parti iktidarının dışında bir iktidar ve başka bir yönetim görmediler. Önceki dönemleri bilmiyorlar. Bilmedikleri için bizim onlara bir şekilde eski Türkiye’yi anlatmamız gerekiyor, ifade etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.