AK Parti Karatay, mahallelerde vatandaşları dinledi

AK Parti Konya Milletvekili Özdemir, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Genç ve Karatay Belediye Başkanı Kılca, İsmil, Ovakavağı ve Yarma mahallelerinde vatandaşların görüş ve önerileri dinledi

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Yönetimi Kurulu Üyeleri, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İsmil, Ovakavağı ve Yarma mahallelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Heyet, vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Özdemir, vatandaşları dinlemek için geldiklerini belirterek, sorunları birlikte tespit edeceklerini ve bunların çözümlerini hep birlikte sağlamaya çalışcaklarını söyledi.

Karatay’da uyum içerisinde çalışıldığını ifde eden AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise “Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte sizlerle bir araya gelerek bölgemizin eksiklerini tespit etmeye çalışıyoruz. Elhamdülillah bereketli bir kış geçiyoruz. Kar bereketiyle birlikte güzel bir sezon geçeceğimizi ümit ediyoruz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da “Bu bölgeler her zaman olduğu gibi bizlere çok yüksek destek verdi. Belediye olarak ekiplerimiz ile hizmet vermeye gayret ediyoruz. Genelde bölge halkımız tarım ile uğraşıyor. Bizlerde bölgedeki ihtiyaçları belirliyor ve çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Özellikle bu dönemde ulaşım ve altyapı ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık” diye konuştu.