Ahmet Keleşoğlu, ölümünün 7. yılında unutulmadı

Konya'nın yakından tanıdığı, eğitim gönüllüsü ve hayırsever işadamı Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu, vefatının 7. yıldönümünde Selçuk Ecza deposu ve Musalla Mezarlığı'nda düzenlenen törenle anıldı

Selçuk Ecza Deposu, As Ecza Deposu, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Kurucusu, eğitim gönüllüsü ve hayırsever işadamı merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu, ebediyete intikal edişinin 7. yıl dönümünde unutulmadı.

Dr. Keleşoğlu için Selçuk Ecza Deposu ve Musalla Mezarlığı'ndaki mezarı anma töreni düzenlendi. Pandemi kuralları çerçevesinde organize edilen törene Konya Müftüsü Ali Öğe, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof Dr. Erdal Hamarta, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karapınar, Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, Keleşoğlu Ailesi mensubu Mustafa Gönül, Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. H. Hakan Koru, Konya Eczacı Odası Eski Başkanları Ecz. Âdem Açıkgöz, Uzm. Ecz. Cemil Karakap, Uzm. Ecz. Harun Kızılay, Selçuk Ecza Deposu Konya Şube Müdürü Hidayet Çelik, Selçuk Ecza Deposu Personel Müdürü Ali Uyar, Selçuk Ecza Deposu Birim Müdürleri ile çalışanları katıldı.

Selçuk Ecza Deposu Konya Şube Müdürü Hidayet Çelik, “14 Ocak 2015’te kaybettiğimiz vakfımızın, şirketlerimizin kurucusu ve yönetim kurulu başkanımız Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu insanlığı, beyefendiliği, yöneticiliği, ilkeleri ve hizmet verdiğimiz sektörlerin gelişimine yaptığı katkılarla hepimize örnek olmuş, eğitim gönüllüsü ve hayırsever bir adamıdır Merhum Ahmet Keleşoğlu’nun hayırseverliği yolunda hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Merhum Dr Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin yedinci yılında, her geçen gün daha da büyüyen özlemle, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. Mekânı cennet, ruhu şad olsun” dedi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr. Fikret Karapınar ise “Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu hem iyi bir iş adamı bunun yanı sıra iyi bir hayırseverdi. Ülke genelinde yaptığı hayırseverliği özellikle eğitimde olmuştur. Vasiyeti üzerine şu anda binlerce öğrenciye burs verilmekte ve Okullar yaptırılmakta ve hizmete açılmaktadır" diye konuştu.

Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. A. Hakan Koru da “Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu amcamız bizler ve eczacı meslektaşlarımın her zaman yanında olmuştur. Özellikle Konya Eczacı Odası hizmet binasını yaptırarak, Konya’nın en güzel hizmet binasını eczacılara kazandırmıştır. Eğitim gönülsü ve hayırsever işadamı olarak Konyanın yakından tanıdığı Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’nu vefatının yedinci yıl dönümünde sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin yedincinci yılında mezarı baaşında düzenlenen anma töreni Konya Müftüsü Ali Öğe’nin yaptığı dualarla son buldu.

Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun 7. Ölüm yıldönümü programlarına katılan misafirlere öğle yemegi ve lokma ikramında bulunuldu.