Ahmet Ateş'ten MHP İl Başkanı Karaarslan'a ziyaret

Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkan adayı Ahmet Ateş, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan'ı makamında ziyaret ederek, çalışmaları ve seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri projeler ile hizmetler hakkında bilgi verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan’ı makamında ziyaret eden Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkan adayı Ahmet Ateş, gerçekleştirdikleri çalışmalar ve seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri projeler ile hizmetler hakkında bilgi verdi.

Ateş, Başkan Karaarslan’a bu ay içerisinde gerçekleştirilecek Konya Berberler ve Kuaförler Odası seçimlerinde başkanlığına neden aday olduğunu anlattı.
Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu’na bağlı 122 Berberler ve Kuaförler Odası’nın bulunduğunu, Konya Berberler ve Kuaförler Odası’nın en büyük odalardan biri olduğunu dile getiren Ateş, kuaför ve berberleri işyerlerinde ziyaret ederek, neden aday olduğunu, seçilmesi halinde gerçekleştirecekleri proje ile hizmetleri anlattıklarını, üyelerinin talep, sorun ve önerilerini dinlediklerini kaydetti.
Seçilmesi halinde ilk icraatlarının bay-bayan kuaförlerini ayrı iki kurum haline getirmek olduğuna vurgu yapan Ahmet Ateş, sahada ziyaret ettikleri üyelerin de bunu dile getirdiğini ve projelerine destek verdiğini söyledi.

MHP İl Başkanı Karaarslan ise Konya Berberler ve Kuaförler Odası seçimlerinin üyelere hayırlı olması temennisinde bulunarak, adaylara başarılar diledi.
MHP İl Başkanı Karaarslan’a gerçekleştirilen ziyarette Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkan adayı Ahmet Ateş’in yanı sıra listesinde yer alan yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.